Användarvillkor 
Välkommen till vår Maxtempo.se. Om du fortsätter att bläddra och använda denna webbplats, godkänner du att följa och vara bunden av följande användarvillkor, som tillsammans med vår integritetspolicy reglerar[Maxtempo.ses förhållande till dig i relation till den här webbplatsen. Om du inte håller med någon del av dessa användarvillkor, använd inte vår hemsida.

När du använder den här webbplatsen, maxtempo.se, går du med och lovar att följa villkoren nedan:

Innehållet på sidorna på denna webbplats gäller endast din allmänna information och användning. Villkoren kan komma att ändras utan föregående att vi meddelar dig eller någon annan i förväg..

Kakor*
Den här webbplatsen använder cookies för att övervaka surfningsinställningar. Om du tillåter att cookies används, kan följande personliga uppgifter lagras av oss för användning av tredje part: [infoga lista med information].

Varken vi eller någon tredje part ger någon garanti eller garanti för noggrannhet, aktualitet, prestanda, fullständighet eller lämplighet av informationen och material som finns eller erbjuds på denna webbplats för ett visst ändamål. Du bekräftar att sådan information och material kan innehålla felaktigheter eller fel och vi utesluter uttryckligen ansvar för sådana felaktigheter eller fel i den utsträckning som lagen tillåter.

Din användning av information eller material på denna webbplats är helt på egen risk, för vilken vi inte är ansvariga. Det är ditt eget ansvar att se till att produkter, tjänster eller information som är tillgängliga via denna webbplats uppfyller dina specifika krav.

Denna webbplats innehåller material som ägs av eller licensierats till oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende, utseende och grafik. Reproduktion är förbjuden annan än i enlighet med upphovsrättsmeddelandet, som ingår i dessa villkor.

Länkar
Från tid till annan kan denna webbplats också innehålla länkar till andra webbplatser. Dessa länkar tillhandahålls för din bekvämlighet för att ge ytterligare information. De betyder inte att vi stöder webbplatsen (erna). Vi har inget ansvar för innehållet på den länkade webbplatsen.