Efter döden har våra nära och kära som lämnat oss ett liv efter döden i himlen, men de vill behålla kontakten till oss på grund av de band vi har tillsammans. Vanligtvis smsar vi andra eller ringer när vi vill prata med varandra. Men så kan vi inte kontakta varandra efter att någon gått över till andra sidan, utan kommunikation sker på annat sätt. De här meddelandena kan vara i form av en låt eller en tredimensionell bild. Bilden kan vara en enkel platt bild till att börja med, men omvandlas till en tredimensionell figur eller rörelse efter att du flyttar ögonen från den, nästan som om vi såg något riktigt för en hundradels sekund. Ingenting kommer att hända om du fortsätter att stirra på den bilden. Försök istället att föreställa sig en figur som plötsligt dyker fram framför dig för att förstå meddelandet.

Det finns en kvinna vars man gick bort för ett par år sedan. Hon stod inför svårigheter att gå framåt i livet utan fastnade helt enkelt i det förflutna och i sorgen efter honom. Hon ville kommunicera med sin man till vilket pris som helst. Hennes saknad var stor, speciellt när hon stod inför viktiga beslutsom hon var tvungen ta ta.. Hon tänkte ofta på honom och skrev antalet brev till honom som om det skulle få henne att känna att han var nära. Ibland satt hon på hans gamla favoritstol. Ibland bar hon sin mans skjorta för att känna hans närvaro. Hon berättade den här historien via e-post.

Efter ett tag så slutade hon skriva brev eftersom det inte fungerade för henne längre. Hon kände sig hjälplös i sin saknad av hennes käraste. Hennes son stod också inför några problem i sitt liv som han inte visste inte hur han skulle få ordning på och hitta lösningar till. Medan alla dessa saker hände så insåg hon en dag att några rader från en viss låt hade fastnat i hennes huvud och som upprepade sej om och om igen. Hon försökte ta reda på vilken låt det var men misslyckades. Texterna var “Efter allt du har gjort, när du har gått igenom stormen.

Hon tror att det kan vara ett meddelande från sin man. Så hon sökte texterna på internet och hon blev bedövad. Det var en låt som heter “Stand”,som hennes man älskade att lyssna på när han körde bil. Nu fick hon bekräftat att hennes man kan se hur hjälplös hon känner just nu och vill att hon ska komma över det och gå vidare med sitt liv.. Den här låten handlade om att stå och vänta på att gud skulle lösa alla dina problem. Hon visste att hennes man ville hjälpa henne och sonen att komma över sina problem så de kan leva sina liv med glädje.

Våra nära och kära från andra sidan försöker olika sätt att vidarebefordra sina meddelanden för att hjälpa oss ur svåra situationer. Texter från låtar är ett sätt att för de som lämnat oss att kunna kommunicera med oss, att få fram sitt budskap. Så hon smsade sin son om låten som skickades av hans far. Hennes son tackade henne för att ha överlämnat detta meddelande eftersom det var precis det som han behövde får höra just då.
Människor får ofta budskap från sina nära och kära så att vi ska kunna gå framåt på sin väg.Vi måste bara försöka tolka vad de ibland förbryllade hintarna betyder så vi förstår svaren som de sänder oss.