Parapsykologi

by , on
June 25, 2018

Parapsykologi är en gren av psykologi som behandlar förekomsten av paranormala aktiviteter som kallas psi. Parapsykologi har varit i bruk sedan antiken. Den har två fält under sig, en är psi gamma som handlar om att få information från de icke-fysiska metoderna som genom clairvoyance och den andra är psi kappa som refererar till objektets rörelse genom icke-fysisk metod som telekinesis. Vissa människor säger att det inte är möjligt eftersom det inte har några vetenskapliga bevis, men det har praktiserats av de troende. Det används allmänt på personer som är bekymrade eller under depression för helande och har visat positiva resultat. Forskningen har utvidgats till efter döden kommunikation och nära döden upplevelser. Ju mer positiva resultat det ger, desto mer troende, hämtat från historisk bakgrund. Mer information på violamedium.se

Buddhistisk religion – spiritualitet i många skepnader

by , on
May 29, 2017

Den buddhistiska religionen växer i popularitet. Många vänder sig till buddhismen för att få in harmoni och lycka i sina liv. Dem njuter av dem ritualiserade ramsorna, meditationerna och den livsstilpraxis som buddhistiska religionen erbjuder. Buddhismen liknar inte någon annan tro i världen. Den viktigaste skillnaden är förmodligen det obestridliga faktum att det fokuserar hårt på filosofin snarare än den religiösa känslan. Den koncentrerar sig inte på en viss gudom utan uppmuntrar till självmedvetenhet. Detta är även ett koncept följt av anti akne produkter, exposed Skin Care System, som följer en helt annan men effektiv väg till akne helande.

 

Vem som helst kan göra det

Hemligheten med buddhism, för dem som inte är medvetna om tron, är att alla kan utöva det. Du kan med säkerhet njuta av och använda vissa aspekter som kan förbättra ditt liv. Många människor kan använda sig av buddhism varje dag utan att vara medvetna om det. Det kan vara buddhistisk konst, besök a en Zen trädgård eller yoga.

Buddhister har en Buddhastaty som dem ber om vägledning till.


Dem har den för att be om vägledning och som ett sätt att bevara den buddhistiska religionen. Många människor tycker att den tibetanska och indiska konsten är avslappnande och pryder sina hem med dem. Den buddhistiska konstens tilltalande färgtoner som ger en känsla av lugn, hänger i många rum och Zen retreats.
På tal om meditation så är konsten att meditera något som alla borde lära sig. Det är en metod att rensa sinnet och bli av med stress i kroppen. Om du har det tufft på jobbet eller har en pressad familjesituation, kan meditation vara det du behöver för att slappna av lite och därmed hitta lösningar på din situation. Du behöver inte ens använda dem traditionella meditationsposerna. Sätt dig i en stol med rak rygg och fötterna i golvet.

 

Meditation

 

Andas sakta in genom näsan och ut genom munnen. Under tiden du fokuserar på andningen, töm ditt huvud på tankar. Den här minimeditationen kan minska stress och spänningar i din kropp.
Om du gör detta 10-15 minuter varje dag när du är stressad inombords, kommer du kunna tackla dina problem på ett nytt sätt och med en ny kraft. Du kommer att kunna tänka klart.

Buddhistisk religion som utövas på gym över hela världen är yoga
Med denna form av motion kan du inta olika positioner och lindra stress och ångest som plågar dig. Om du behöver hjälp för att komma igång så kan du uppsöka din lokala bokhandel eller bibliotek.

 

Buddhism består inte av kategoriska läror

Istället har den dem 4 ädla sanningarna som grundläggande princip. Dessa inkluderar sanningen om lidande, sanningen om orsaken bakom lidande, sanningen i slutet av lidande och sanningen om den väg som befriar oss från lidande. Med tiden har buddhismen gått igenom en del förändringar. För c:a 2000 år sedan, fanns det 2 divisioner av buddhismen. Dessa var Theravada buddhism och Mahayana buddhism.

 

Den andra är ytterligare uppdelad i Pure och Zen. Dessa två är olika i sina tankar om ánatman. Det finns 3 särskilda legender kopplade till buddhism. Det är populärt att tro att ledarna för denna religion är en reinkarnation av Gud Allsmäktig. Men den liknar inte den teorin, det är olika.
Alla buddhister är inte vegetarianer som många tror. Buddhismen föredrar vegetarianer men det är inte en regel. Men sallads ätare lider mindre av akne. Om du har akne kan du använda dig av produkter från Zenmed Derma Care för korrekt behandling.

 

Kontakta våra spirituella vägledare idag! 

Varför och när bör du uppsöka en synsk person?

by , on
May 29, 2017

Det finns ingen på jorden som känner 100% inre frid. En del känner sig nere ofta och en del till och från. Många människor lever med trauman kvar i sitt sinne och därför inte mår bra. En synsk person kan hjälpa dem.

En synsk person har förmågan att känna in energierna hos den som söker hjälp, och hittar orsaken till lidandet. En synsk person kan inte lösa problemen åt dig men kan ge dig verktygen till ett bättre liv. Här kommer idéer om hur du kan gå till väga när du kontakter en synsk person.

Att hitta sinnesro
Om du känner negativa energier i ditt privatliv eller på jobbet t.ex., kan du kontakta en synsk person. När du känner att du inte har svaren på dina frågor så kan du få hjälp med det.

Genom att kontakta en sådan person, kan dom i sin tur använda sin förmåga att få kontakt med andra dimensioner och du får svar.
Att hantera negativa energier

Känns det ibland som att det händer negativa saker i ditt hem som inte beror på dem som bor där? Känner du dig iakttagen trots att du är ensam hemma? Hör du konstiga ljud? Det kan vara så att ditt hem har fått besök av en osalig ande.
En synsk person kan hjälpa dig med att rena ditt hem så du får harmoni där.