Zodiak tecken, vår livsguide

by , on
June 5, 2019

Om du gör ett jobb någonstans kommer du att hitta många människor på din arbetsplats som din chef, dina kollegor och många andra typer av människor, vilken typ av person är så bra, vars natur är bra, vi kan inte ta reda på vem som är dålig. Så det bästa sättet att räkna ut detta är ett zodiak.
Som människor i tvillingarnas Zodiak är mycket misstänksam. Samtidigt är de mycket besvärliga. Tvillingarnas Zodiak folk gör mycket arbete.
Nu beror det på dig hur du ska interagera med någon tvilling som har en bra effekt på dig.

Prata med en person i tvillingarnas tecken med lätthet och ge även lite tid.

· Ingen vet när människor i tvillingarna gör vad de gör. Gissa aldrig om en tvilling person. Ingen vet när och vad de gör. Så det är svårt att förstå dem.
· Det är inte så att din medarbetare inte är en bra person. Han kan vara en bra person och också vänlig. Det kan också vara att han också vill prata med dig och letar efter en bra möjlighet. Men kom alltid ihåg att din kollega och du inte spenderar för mycket tid, annars kommer han inte att respektera dig mer och kommer inte att kombinera arbete och vänskap.
· Ta inte någonting allvarligt i skämt av din kollega, för ibland skrattar folk på några av de skämt som sårar oss. Men det är bättre att inte vara arg vid sådana tillfällen och att dessa saker ignoreras. Eftersom kollegor är människor som kommer att prata om att skämta om dig idag, imorgon kommer att prata med dig på allvar, nästa dag kommer att berömma dig och kommer att kritisera dig nästa dag. Sådana människor visar oss bara att det finns många typer av människor som lever i världen och sådana saker bör höras men inte tas på allvar.
· Många gånger har det kommit att se att människor samtalar mycket med sina kollegor, vilket är bra i början men senare kan det uppstå många andra problem, på samma sätt om din kollega är tvilling så tar du alla beslut utifrån det. Du behöver inte följa med honom och om du känner att han har rätt, ge honom ditt samtycke. Men om din medarbetare är involverad i något missförhållande, behöver du inte ge honom någonting alls. Det kommer säkert att påverka din karriär tillväxt och goodwill.
· Om du jobbar med en tvilling måste du hålla dig laddad och du måste hålla dig energisk och om din lagledare är en tvilling måste du hålla dig på alla vägar. Du måste använda din erfarenhet och kunskap så att du kan få en bättre inverkan på din lagledare än resten av gruppmedlemmarna. Du får många fördelar med detta. Du kommer vara en pålitlig person för din teamleader tvilling.
Att arbeta med en tvilling person är inte särskilt svårt. Allt du behöver göra är att träffa ja i deras Ja. Du behöver inte göra några invändningar mot dem. Tala alltid om personen med en tvilling i sidan och skratta aldrig om det eller gör det värre för honom eftersom det kan skada honom väldigt snabbt. Tvillingar är mycket idealistiska, de respekterar alltid de människor som håller sina åsikter och respekterar dem till deras fördel.

Älskade eller förbannad?

by , on
January 24, 2019

Vi tror alla på ödet ibland. Men du kan inte tänka på den hela tiden på daglig basis. Det är bara märkbart när något utomordentligt underbart eller hemskt händer. Vi känner oss omhändertagna när den känslomässiga händelsen är glädjande och får oss att känna oss ensamma när utfallet är förödande.
Att bli älskad eller förbannad?
Ibland tror jag varför bara de hemska sakerna händer med mig? Vi säger detta eller tänker ofta. Något är inte rätt i världen när vi väljer att vara hedervärd. Ödet kan då få oss att känna oss riktade. Det som får oss att tro att något var förmodat att hända, förutom lycka eller dåligt. Det finns ett litet fönster med tid för att de underbara händelserna ska äga rum. Och det beror på att vi drömde om att det hänt på förhand. Det spelar ingen roll vad vi gör, resultatet är antingen positivt eller negativt? Och om allt är förmodat att vara i våra liv, varför behöver vi göra någonting alls?
Att vara någonstans vid rätt tidpunkt är allting?
“Vem eller vad kontrollerar vårt öde?” Vi har alla träffat någon vi känner en speciell koppling till och märkte att timingen var avstängd. Om det är mitt öde att träffa dig, så delade vi en tråd av vanligt öde som har lett oss till denna punkt att gå med. Självklart var det vårt öde, men det kommer inte hindra oss från att stöta, “varför nu?” Att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är allting. Kan det ordnas? Ödet driver oss för att nå djupare in i vår känslomässiga kärna. Många böcker finns tillgängliga på marknaden som lovar att om du gör det rätta så ser du en vacker och riklig framtid kommer det att komma till dig. Sanningen är att hemska saker händer med bra människor och motsatsen till det här, händer underbara saker med själviska bastards.
Lyckohjulet
Finns det sätt att vi kan se in i vår förmodade framtid? Jag är specialist i detta avseende eftersom många konsulterar mig som ett orakel för att se deras öde. Att vara placerad ibland är olyckligt att beskriva en mindre än önskvärd framtida framtid en utmaning. Jag kunde inte räkna hur många människor har kommit till mig för en läsning utropar att de bara talat med en annan psykisk som lovade en roligare framtid. Många synska tycker att det är för obehagligt att relatera ett illa begått öde, så de väljer den lyckliga avslutande berättelsen.
Det finns ett Tarotkort med begreppet öde och det heter “The Fort of Fortune”. Ödet tar hand om dina affärer när du ritar hjulet; du närmar dig en av dessa stunder i livet. Sammanträffanden, konstiga saker, lyckliga möten och lyckopauser händer allt i detta skede och visar ditt öde. Du kommer att tro att någon annan styr ditt liv. Lyckohjulet visar de förändringar som kommer i vårt liv till det bättre. Det kan fungera bäst för oss om vi lider nu och hoppas på bättre i framtiden. Vem vill omfamna elände tills det goda gör sitt välkomna utseende?
Den bästa beskrivningen av ödet jag någonsin hört var att det representerar en möjlighet och karaktär. Att vara förberedd är karaktär, att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är möjlighet. Att veta ditt öde på förhand är en integrerad del av din förmodade framtid. Vi kanske inte kan ändra vårt öde men det kan hjälpa oss att veta när vi kommer att förberedas.

Drömtolkning

by , on
November 29, 2018

Drömtolkning är processen att tillföra mening till drömmar. I många gamla samhällen, som i Egypten och Grekland, blev drömmen betraktad som en övernaturlig kommunikation eller ett medel för gudomligt ingripande, vars budskap kan tolkas av människor med dessa associerade andliga krafter.

I modern tid har olika psykologisk och neurobiologisk skola erbjudit teorier om drömmens mening och syfte. De flesta människor verkar för närvarande tolka dröminnehåll enligt den psykologiska teorin om drömmar i länder, vilket framgår av en studie som utfördes i USA, Indien och Sydkorea.

Människor verkar tro att drömmar är särskilt meningsfulla: de tilldelar mer mening till drömmar än liknande våldsamma tankar. Exempelvis rapporterar folk att de skulle vara mer benägna att avbryta en resa som de hade planerat som involverade flygplan om de drömde om att deras plan kraschar natten före än om de trodde på sitt plan kraschar natten innan eller hembygds avdelningen utfärdade en Federal varning.

Emellertid tilldelar människor inte lika stor betydelse för alla drömmar. Människor verkar använda motiverat resonemang när de tolkar sina drömmar. De är mer benägna att se drömmar som bekräftar deras våldsamma övertygelser och önskningar att vara mer meningsfulla än drömmar som motsätter sig deras våldsamma övertygelser.

Seans

by , on
November 6, 2018

Vissa människor vill kommunicera med andar men vet inte om det kan förstöra något i livet, familjen eller någon speciell som man älskar. Vissa människor tror att det finns en själ och vissa människor tror inte på det, men ibland verkar det som om det finns en själ. Vi hör ofta eller läser i nyheter att en plats är hemsökt. Alla vill veta men ingen vill åka dit! Förmodligen för att människor är rädda, men det finns vissa människor som vågar prata med något spöke eller själ. Och i slutändan förlorar de sitt liv eller sin mentala balans eller allting. Så det är bra att hålla sig borta från dem. Jag tror att det kanske finns en själ eller en värld av spöken, men vi behöver inte gå in i deras värld för att vår värld är mycket bra. Vissa människor vill få svar på en fråga genom att tända ljus i ett mörkt rum och göra en cirkel och säga något mantra och prata med någon själ och vissa människor vill också få något från dem, det här har stor inverkan i liv i vårt samhälle och människor.

Vissa människor som tror på spöken eller andar, utövar seanser. Seans är en process genom vilken de kan prata med en död själ eller ande. Denna process kräver minst tre personer, samlas i ett mörkt rum och lägger en färgad trasa på ett bord och håller själens favorittillbehör på den och sitter sedan runt bordet med mycket lite ljus, mest stearinljus. I denna process finns det en tantrik och de sökande eller personer som vill prata med själen. Alla sitter i en cirkel och försöker prata med själen eller försöka få svar på den frågan från anden.
Den som talar upplever själen fysiskt och mentalt, kan känna lukten och känslorna i anden. Om det finns ande kan bevis komma som svar på frågan, svaret kommer till ett medium mentalt eller fysiskt. I så fall bör den alltid lämnas när det finns problem och fara.

Tre eller fler människor samlas i denna process för att möta andarna. Ledande personen eller tantrik leder processen för att göra anslutningen med själen under processen. Det finns ett bord omgivet av gruppen som är täckt med en ljus färg. Kontakta själen börjar med sin stund som kommer att hållas i mitten av bordet. För att skapa en påverkan används typisk rökelse också för att ta bort dålig energi. Innan man börjar officiellt mediterar de och ber bön för skydd och fokus på andarna. Där stängs alla tillgängliga elektroniska enheter av eller tas bort så att det inte finns några störningar när de kommunicerar. De tänder ljus för att skapa själsinbjudan. Enligt denna process ger ljuset ljus tillräcklig synlighet för scenen för inkommande ande energi, eftersom de tror att en ande attraheras av detta ljus. Gruppen deltar genom att hålla i varandras händer i en kedja som en ansträngning för att kontakta själen.

För att kontakta en släkting eller en väns ande, sjunger man långsamt, långsamt namnet. När man har fått kontakt är ansluten är handhållning valfri. Förbered dig nu på fråga och svara på själen, formaterad i ja eller inget svar. Formulera på ett sådant sätt att man gör en knackning för ner och två för ja. När ljuset blinkar och de känner sig något annorlunda, så borde det vara själen som är närvarande. Om ledaren eller någon gruppmedlem sover eller går in i trance, stör inte den personen. Detta är början på anslutningen som själen kan välja att tala genom. När du är färdig, tacka anden för att den kom och be den återgå till sin värld. Nu kan du blåsa ut ljusen och tacka. Det här är det bästa sättet att avsluta din seans.

Parapsykologi

by , on
June 25, 2018

Parapsykologi är en gren av psykologi som behandlar förekomsten av paranormala aktiviteter som kallas psi. Parapsykologi har varit i bruk sedan antiken. Den har två fält under sig, en är psi gamma som handlar om att få information från de icke-fysiska metoderna som genom clairvoyance och den andra är psi kappa som refererar till objektets rörelse genom icke-fysisk metod som telekinesis. Vissa människor säger att det inte är möjligt eftersom det inte har några vetenskapliga bevis, men det har praktiserats av de troende. Det används allmänt på personer som är bekymrade eller under depression för helande och har visat positiva resultat. Forskningen har utvidgats till efter döden kommunikation och nära döden upplevelser. Ju mer positiva resultat det ger, desto mer troende, hämtat från historisk bakgrund. Mer information på violamedium.se

Buddhistisk religion – spiritualitet i många skepnader

by , on
May 29, 2017

Den buddhistiska religionen växer i popularitet. Många vänder sig till buddhismen för att få in harmoni och lycka i sina liv. Dem njuter av dem ritualiserade ramsorna, meditationerna och den livsstilpraxis som buddhistiska religionen erbjuder. Buddhismen liknar inte någon annan tro i världen. Den viktigaste skillnaden är förmodligen det obestridliga faktum att det fokuserar hårt på filosofin snarare än den religiösa känslan. Den koncentrerar sig inte på en viss gudom utan uppmuntrar till självmedvetenhet. Detta är även ett koncept följt av anti akne produkter, exposed Skin Care System, som följer en helt annan men effektiv väg till akne helande.

 

Vem som helst kan göra det

Hemligheten med buddhism, för dem som inte är medvetna om tron, är att alla kan utöva det. Du kan med säkerhet njuta av och använda vissa aspekter som kan förbättra ditt liv. Många människor kan använda sig av buddhism varje dag utan att vara medvetna om det. Det kan vara buddhistisk konst, besök a en Zen trädgård eller yoga.

Buddhister har en Buddhastaty som dem ber om vägledning till.


Dem har den för att be om vägledning och som ett sätt att bevara den buddhistiska religionen. Många människor tycker att den tibetanska och indiska konsten är avslappnande och pryder sina hem med dem. Den buddhistiska konstens tilltalande färgtoner som ger en känsla av lugn, hänger i många rum och Zen retreats.
På tal om meditation så är konsten att meditera något som alla borde lära sig. Det är en metod att rensa sinnet och bli av med stress i kroppen. Om du har det tufft på jobbet eller har en pressad familjesituation, kan meditation vara det du behöver för att slappna av lite och därmed hitta lösningar på din situation. Du behöver inte ens använda dem traditionella meditationsposerna. Sätt dig i en stol med rak rygg och fötterna i golvet.

 

Meditation

 

Andas sakta in genom näsan och ut genom munnen. Under tiden du fokuserar på andningen, töm ditt huvud på tankar. Den här minimeditationen kan minska stress och spänningar i din kropp.
Om du gör detta 10-15 minuter varje dag när du är stressad inombords, kommer du kunna tackla dina problem på ett nytt sätt och med en ny kraft. Du kommer att kunna tänka klart.

Buddhistisk religion som utövas på gym över hela världen är yoga
Med denna form av motion kan du inta olika positioner och lindra stress och ångest som plågar dig. Om du behöver hjälp för att komma igång så kan du uppsöka din lokala bokhandel eller bibliotek.

 

Buddhism består inte av kategoriska läror

Istället har den dem 4 ädla sanningarna som grundläggande princip. Dessa inkluderar sanningen om lidande, sanningen om orsaken bakom lidande, sanningen i slutet av lidande och sanningen om den väg som befriar oss från lidande. Med tiden har buddhismen gått igenom en del förändringar. För c:a 2000 år sedan, fanns det 2 divisioner av buddhismen. Dessa var Theravada buddhism och Mahayana buddhism.

 

Den andra är ytterligare uppdelad i Pure och Zen. Dessa två är olika i sina tankar om ánatman. Det finns 3 särskilda legender kopplade till buddhism. Det är populärt att tro att ledarna för denna religion är en reinkarnation av Gud Allsmäktig. Men den liknar inte den teorin, det är olika.
Alla buddhister är inte vegetarianer som många tror. Buddhismen föredrar vegetarianer men det är inte en regel. Men sallads ätare lider mindre av akne. Om du har akne kan du använda dig av produkter från Zenmed Derma Care för korrekt behandling.

 

Kontakta våra spirituella vägledare idag! 

Varför och när bör du uppsöka en synsk person?

by , on
May 29, 2017

Det finns ingen på jorden som känner 100% inre frid. En del känner sig nere ofta och en del till och från. Många människor lever med trauman kvar i sitt sinne och därför inte mår bra. En synsk person kan hjälpa dem.

En synsk person har förmågan att känna in energierna hos den som söker hjälp, och hittar orsaken till lidandet. En synsk person kan inte lösa problemen åt dig men kan ge dig verktygen till ett bättre liv. Här kommer idéer om hur du kan gå till väga när du kontakter en synsk person.

Att hitta sinnesro
Om du känner negativa energier i ditt privatliv eller på jobbet t.ex., kan du kontakta en synsk person. När du känner att du inte har svaren på dina frågor så kan du få hjälp med det.

Genom att kontakta en sådan person, kan dom i sin tur använda sin förmåga att få kontakt med andra dimensioner och du får svar.
Att hantera negativa energier

Känns det ibland som att det händer negativa saker i ditt hem som inte beror på dem som bor där? Känner du dig iakttagen trots att du är ensam hemma? Hör du konstiga ljud? Det kan vara så att ditt hem har fått besök av en osalig ande.
En synsk person kan hjälpa dig med att rena ditt hem så du får harmoni där.