3 Därför du måste prova islamisk spådom

by , on
January 4, 2023

Gratis online förmögenhet rösträknare är ett roligt och effektivt sätt att lära sig mer om dig själv och förstå vad som kan hjälpa dig att gå vidare i livet. Online psykiska och spådomar tjänster finns tillgängliga i form av ett stort antal val inklusive men inte begränsat till tarot läsning, synska, telefon synska, etc. Dessa har vunnit enorm popularitet under åren på grund av deras användarvänlighet och praktisk information som ges ut.

Allt du behöver är en dator eller telefon och en fungerande Internet-anslutning för att dyka in i en värld av framtida möjligheter och prognoser som stavar ut vad som väntar dig och hur du måste vara beredd för att inte bara perfekt hantera varje omständighet men också göra de flesta av de möjligheter. Du behöver inte längre att kliva ut, leta efter rekommendationer eller boka möten över telefon. Det är allt förts direkt till hands!

Man måste också vara medveten om att använda tillförlitliga platser och källor bara.Eftersom en hel del personliga detaljer och information kan behövas för sådana tjänster som din datum och tid för födelse, ditt fullständiga namn etc, måste du vara noga med att inte gå in i sådana detaljer på webbplatser som är falska eller en bluff.Du vill inte dina personuppgifter för att falla i orätta händer, eftersom det kan användas för att begå olika skadliga aktiviteter på nätet samt offline.

Välutbildade och upplysta personal och experter designa och implementera dessa tjänster och tillhandahålla direkt inmatning och rapporter som hjälper dig att förstå prognoser gjorda för dig. Hög kvalitet och pålitliga astrologi tjänster inte utom räckhåll längre. Det är nu tillgänglig genom att klicka på en knapp och från bekvämligheten av ditt hem. Allt du behöver göra är att logga in på internet och begära din egen personliga förutsägelser.

Här är tre skäl till varför du måste prova en online spådomar tjänster:

Värdefulla insikter

Förutsägelserna du får ge värdefulla insikter samt praktiska råd. Du kan få en bättre uppfattning om vad din framtid kan hålla och veta att även grovt kan öka ditt självförtroende och gör att du kan leva till fullo. Den praktiska råd kommer att hjälpa dig att bli mycket bättre förberedda för vad som ligger framför oss i livet.

Personaliserade resultat

Till skillnad från de horoskop och prognoser som du hittar i tidningar och även på tv-program, som är avsedda för hundratusentals människor samtidigt och gör det svårt att ta reda på vad som gäller för dig, tala om förmögenhet ut på nätet är personlig tilldu som förutsägelser erhålls efter att ha fått dina personuppgifter. Således har en bättre chans att vara korrekt och att faktiskt vara till hjälp för din planering och utförande.

Makt och självförtroende

Att ha en skriftlig förutsägelse om vad som väntar i framtiden kan oerhört öka ditt självförtroende och få dig att känna stark och i kontroll över ditt öde. Du kan vara redo att ta på världen med vad den har att kasta på dig. En bra analys av din framtid är som ett skott i armen och kan också oerhört öka produktiviteten i ditt liv och din verksamhet.

SÅNGER OCH BUDSKAP

by , on
June 3, 2022

Efter döden har våra nära och kära som lämnat oss ett liv efter döden i himlen, men de vill behålla kontakten till oss på grund av de band vi har tillsammans. Vanligtvis smsar vi andra eller ringer när vi vill prata med varandra. Men så kan vi inte kontakta varandra efter att någon gått över till andra sidan, utan kommunikation sker på annat sätt. De här meddelandena kan vara i form av en låt eller en tredimensionell bild. Bilden kan vara en enkel platt bild till att börja med, men omvandlas till en tredimensionell figur eller rörelse efter att du flyttar ögonen från den, nästan som om vi såg något riktigt för en hundradels sekund. Ingenting kommer att hända om du fortsätter att stirra på den bilden. Försök istället att föreställa sig en figur som plötsligt dyker fram framför dig för att förstå meddelandet.

Det finns en kvinna vars man gick bort för ett par år sedan. Hon stod inför svårigheter att gå framåt i livet utan fastnade helt enkelt i det förflutna och i sorgen efter honom. Hon ville kommunicera med sin man till vilket pris som helst. Hennes saknad var stor, speciellt när hon stod inför viktiga beslutsom hon var tvungen ta ta.. Hon tänkte ofta på honom och skrev antalet brev till honom som om det skulle få henne att känna att han var nära. Ibland satt hon på hans gamla favoritstol. Ibland bar hon sin mans skjorta för att känna hans närvaro. Hon berättade den här historien via e-post.

Efter ett tag så slutade hon skriva brev eftersom det inte fungerade för henne längre. Hon kände sig hjälplös i sin saknad av hennes käraste. Hennes son stod också inför några problem i sitt liv som han inte visste inte hur han skulle få ordning på och hitta lösningar till. Medan alla dessa saker hände så insåg hon en dag att några rader från en viss låt hade fastnat i hennes huvud och som upprepade sej om och om igen. Hon försökte ta reda på vilken låt det var men misslyckades. Texterna var “Efter allt du har gjort, när du har gått igenom stormen.

Hon tror att det kan vara ett meddelande från sin man. Så hon sökte texterna på internet och hon blev bedövad. Det var en låt som heter “Stand”,som hennes man älskade att lyssna på när han körde bil. Nu fick hon bekräftat att hennes man kan se hur hjälplös hon känner just nu och vill att hon ska komma över det och gå vidare med sitt liv.. Den här låten handlade om att stå och vänta på att gud skulle lösa alla dina problem. Hon visste att hennes man ville hjälpa henne och sonen att komma över sina problem så de kan leva sina liv med glädje.

Våra nära och kära från andra sidan försöker olika sätt att vidarebefordra sina meddelanden för att hjälpa oss ur svåra situationer. Texter från låtar är ett sätt att för de som lämnat oss att kunna kommunicera med oss, att få fram sitt budskap. Så hon smsade sin son om låten som skickades av hans far. Hennes son tackade henne för att ha överlämnat detta meddelande eftersom det var precis det som han behövde får höra just då.
Människor får ofta budskap från sina nära och kära så att vi ska kunna gå framåt på sin väg.Vi måste bara försöka tolka vad de ibland förbryllade hintarna betyder så vi förstår svaren som de sänder oss.

Bättre balans av dina chakras med hjälp av Tarot.

by , on
September 6, 2021

Som vi alla vet att det finns sju chakra i människokroppen som balanserar vår kropp. Vår kropp är beroende av dessa sju chakra, men ibland är våra chakra inte balans och när det sker uppstår obalans i vår kropp. Det är därför mycket nödvändigt för att kontrollera din kropps balans dagligen, annars kommer vi inte att kunna övervinna de problem som följer, och vi mår bäst av att ha balans.

Vanligt är att vi strävar efter att ha kontroll och balans av de sju chakrana i vår kropp, men trots våra ansträngningar lyckas vi inte hålla dem i skapa balans. De kan orsaka negativ energi och dåliga energier. På ett sådant sätt behöver vi något som kan hjälpa oss från de negativ påverkan och kan också visa oss hur vi styr vår cykel. Därför finns det inget bättre än Tarotkort för detta arbete. Detta beror på att tarotkorten hjälper oss förstå vår nuvarande situation, det  förflutna och vår framtid, alla tre tids aspekterna, och samtidigt fyller oss med positiv energi. Redan vid beröring av korten så börjar positiv energi sprida sig in i oss. Därför kan tarotkort vara det mest lämpliga sättet att kontrollera våra chakra.

För att använda  Tarotkorten på bästa sätt så börja med att kupera leken.  Dra sedan  ut 7 kort från leken.  Var och ett av korten representerar dina chakras i din kropp. Koncentrera dej på de sju korten, se vilka kort du har fått, lägg ut dem en och en, läs se kortets betydelse och försök att förstå på vilket sätt det kan ha påverkan på din chakrabalans.  Och vad kan  göra för att göra för att balansera den? Ta ett chakra i taget med ett kort, se betydelsen av chakran här; 

De 7 chakrana och Tarotkort.

1. Det första kortet tillhör Root Chakra – Rot Chakrat ligger längst ner på ryggslutet, så detta är vår första chakra, med hjälp av detta är vår kropp stabil och om du har fått  r ett vitt kort eller ett ljust färgat kort, så kommer de grundläggande kommer att uppfyllas. Bortsett från det kommer du alltid att vara i en bra position i livet, en stabil grund. Du kommer att kunna hjälpa andra och du kan ta hand om dina egna behov. Du behöver inte göra något speciellt för att följa korets råd, bara fortsätt på det sätt som du redan gör.   

2. Det andra kortet tillhör Sakralchakrat – Det finns ett chakra fört njutningen i livet. Det här chakrat symboliserar våra fysiska behov, såsom sexuella behov och att  kärlek tillgodoses. Om dessa krav av någon anledning inte uppfylls kan det orsaka ett litet problem för dig. Det kan också göra dig ensam under lång tid. Håll därför alltid detta chakrat i balans. Om du har ett rödfärgad kort behöver du inte oroa dig. Din cykel är i din kontroll, du kan leva ditt liv med lycka.

3. Det tredje kortet tillhör Solar Plexus Chakrat – Solarplexus chakrat är gult, och är placerat tvärs över vårt bröst. Detta chakra är är otroligt viktigt för oss, då den hjälper till att kontrollera vår vilja. Vi vet alla att våra önskningar aldrig tar slut även om det har vissa begränsningar. Detta chakra hjälper oss att utmana dessa gränser. Om ditt kort råder dig att arbeta hårt, finns anledning till att vara vaksam. Du behöver  skaffa balans här, satsa all din viljestyrka på att få ordning på detta chakrat. 

4. Det fjärde kortet tillhör hjärt chakrat- Hjärtchakrat är precis som ordet säger,  vårt hjärta. Detta är vår viktigaste och svagaste chakra eftersom våra känslor är förknippade med hjärtchakrat. Vi tar lätt fel beslut och gör fel val som vi senare ångrar, så om ditt kort är gult måste du kontrollera dina känslor så att du slipper ångra dig senare. 

5. Det femte kortet tillhör Halschakrat – Detta chakra ligger i halsen och är mycket viktigt eftersom om halschakrat inte är under din kontroll kan du antingen skada någon med ditt prat eller så kan du också berätta en lögn som kan vilseleda andra människor. Det är mycket viktigt att ha du har balans när det gäller ditt halschakra  så du inte kommer vara osann och sprida förtal till andra. Om ditt kort är vitt är det mycket viktigt att balansera ditt halschakra.

6. Det sjätte kortet tillhör tredje ögat – Tredje ögat är placerat mitt på pannan mellan ögonbrynen. Det här chakrat är mycket viktig. Vi bör säkerställa så att vi alltid har balans i tredje ögat.  Annars kommer vi bara se ondska i samhället och goda människor kommer att börja känna sig dåliga. Om vi ​​har kontroll över detta chakra, kommer vi också att se godheten som finns i varje person och den godhet som är dold i samhället kommer också att  bli lättare för oss att uppmärksamma. . Om ditt kort är blått, så har du fin balans i tredje ögat. 

7. Det sjunde kortet tillhör Kronchakra – Det sjunde chakrat i vår kropp är kronchakrat. Detta chakra ligger på toppen av vårt huvud. Det här  chakrat påvisar om vår förmåga och önskan att göra stordåd genom våra goda gärningar. Måtte Buddha vara nådig över oss, eller kanske genom Jungfru Maria, för de handlingar vi utför. Detta chakra påvisar vår relation till universum. Om du har ett lila kort måste du kontrollera ditt chakra. Eftersom det finns en tendens att du tänker i fel riktning, om du inte kontrollerar det kan du kanske bli ledsen för fel val.

Det finns sju chakra i vår kropp och det visas med tarotkortet vi har valt vilka förändringar vi ska göra i våra chakra eller vilken cykel vi ska hålla kontrollen. Vi bör alltid hålla våra chakra i balans. När vi kan hålla dem  balanserade så förblir vårt sinne alltid stabilt. Och lugna och balanserade tankar tar alltid rätt beslut. I den här processen kan du ta hjälp av tarotkort som är bra lämpade för att ge dig förståelse och hjälp till att styra upp balansen på ett enkelt sätt. Tarotkortet kommer att guida dig om vad som saknas i dina chakra och vilken cykel du borde kunna kontrollera mer.

Vad är runor?

by , on
October 23, 2020

Runor är bokstäver från ett alfabet som användes av människor i norra Europa i tidigare tider. Rune Stones finns i en uppsättning av 24 antika alfabetiska symboler. De kan vara tillverkade av olika material – trä eller glas som är vanligast och mest attraktiva – och vanligtvis förvaras i en påse eller låda. De kommer vanligtvis med en instruktionsbok som definierar symbolerna. De var snidade i trä eller sten och tros ha magiska krafter.

Betydelse av varje Runestone: –

BLANK RUNE: Ibland kallas “Odins Rune”:

Allt är möjligt och kan hända. Summan av vem du är, vad du har gjort och vad du har blivit. Välj en riktning och gå efter den. Den tomma Rune lades till de andra på 1980-talet. Det visar att när mänskligheten har vuxit – möjligheterna ligger längre än vad som tänktes av de ursprungliga runorna. Vissa människor inkluderar den tomma Rune i en läsning – medan andra lämnar det ute! Jag föredrar att lämna den i eftersom universum har obegränsade möjligheter !! Om du får denna Rune – och du tror på dig själv – kan du manifestera vad som helst.

FEHU – F: Nötkreatur

Överflöd genom ansträngning, arv av själv och självvärde, materiell vinst, intjänad inkomst. Detta betyder framgång, lycka och rikedom.

OTHALA – O: Förfädernas egendom – Arv

Frihet och självständighet genom att släppa idéer och saker som håller dig fast. Du kommer att känna dig “fri”. Du kommer att ärva från någon.

DAGAZ – D: Daylight or Dawn.

En ny dag börjar och du går på jobbet. Du blir mer insiktsfull och bryter igenom dina nya idéer. Ljus är runt dig, vilket inte kan vändas!

INGWAZ – NG: Fertilitet

 Denna symbol är vanligtvis för ett nytt liv – en graviditet. Slutför det du gör, binda ihop lösa ändar och börja med något nytt.

LAGUZ – L: Vatten – Känslor

Månen, flödet av känslor och alla saker in i det kollektiva medvetslösa – alla vattendrag – Vattumannen – feminina energier – högre sinne, andlighet, hälsa och läkning – en tid för rening.

MANNAZ – M: Mänsklighetens natur

Självet och dess plats i mänsklighetens kollektiva samvete. Vi är alla en del av det kollektiva omedvetna – vi är alla en. Din inställning till dem och deras attityder till dig. Ta den här tiden för personlig reflektion.

URUZ – U: Brute Strength

Styrka, hemmakär, på alla sidor, hälsa, förändringar, en kraftfull maskulin arketyp.

THURISAZ – TH: Framtiden ser

Öppna dörren eller grinden för att se framtiden, lycka reflektion för handling, skydd. Du kommer att se sanningen.

ANSUZ – A: hänvisar till förfädersguden Odin.

Meddelande inifrån (lyssna på din “lilla röst”), råd från andra, e chans till ett möte, noggrann tanke så att du vet vad du ska göra från denna tidpunkt

Omvänt: Se upp för lur, den mörka sidan av dig själv när andra stör dina planer eller om det är misslyckad kommunikation

RAIDHO – R: Resa

Du är på väg att ge dig ut på en resa – antingen i den fysiska världen eller en själsresa för att läka något som behöver läka.

KENAZ – K: Beacon eller fackla.

När du känner dig i mörkret kommer denna runa att ge en öppning, som hjälper dig att öppna för vem du är och dina högsta möjligheter. Från mörkret kommer ljuset att komma.

GEBO – G: Gift of Harmonic Relationships

Enhet med jaget och alla andra – särskilt med vårt högre jag, naturen och alla saker runt oss.

WUNJO – W eller V: Bliss and Glory

Du behöver ingen. Fred, glädje, egenvärde, glädje och lugn, lyckliga resultat, harmoni, välstånd

HAGALAZ – H: Förstörande krafter

Detta hänvisar till de destruktiva krafterna i naturen och saker som är utanför vår kontroll.

NAUTHIZ – N: The Negatives of Human Needs

Varning, håll, kom i kontakt med en sida av dig som du kanske inte gillar, motstånd, nöd, försening, begränsning eller återhållsamhet. Reflektera över hur dåliga saker kan och uppskatta vad du har. Den felaktiga handlingen, tänk två gånger innan du agerar, gör inte hastiga bedömningar !!

ISA – I: Ice

Djupfryst i tid, lugn, icke-handling, allt i väntetid, släppa av jag och söka efter dina inre sanningar, du är blockerad av dina känslor.

JIRA – J eller Y: Ett års cykel

Skörda av en belöning när din värld verkar stillastående, skör frön du har planterat, få, frukt, saker som händer i sin egen tid och utrymme när de ska!

EIHWAZ – EI: Yew Tree

Stabilitet, göra rätt saker, tålamod, uthållighet, uthållighet. Bestämde vad som är rätt sätt att få saker och ting att uppnå i ditt liv. Kan inte vändas.

PERTHRO – P: Initiering, saker som är oförklarade, något doldt

En hieratisk eller mystisk runa som pekar på det som ligger utanför våra svaga manipulativa krafter.

Perth förknippas med Phoenix, den mystiska fågeln som konsumerar sig själv i elden sedan reser sig från sin egen aska. Dess sätt är hemliga och dolda. Kraftfulla förändringskrafter arbetar här. Men det som uppnås delas inte enkelt eller lätt. När allt blir helhet – medel för det – är en djup hemlighet. På den jordiska eller vardagliga sidan kan det mycket väl vara överraskningar, vinster eller belöningar som du inte förutsåg. På sidan av den mänskliga naturen symboliseras denna Rune av örnens flykt. Höga flygning, fri från förvirring, lyfta dig själv över det oändliga ebben och flödet i det vanliga livet för att få en bredare vision – allt detta indikeras här.

Perth står för initieringens hjärta – Inget yttre är viktigt här, förutom att det visar dig i sin inre reflektion. Denna Rune handlar om vårt djupaste skikt, den berggrund som vårt öde bygger på. För en del innebär Perth att uppleva någon form av död – eller övergång. Det är att släppa allt, inga undantag, inga undantag. Ingenting mindre än Andens förnyelse står på spel.

Dold information och sanningar, mysterier, esoteriska, det som är okänt på en medveten nivå, det kan komma in i ljuset och du skulle förstå saker och ting ‘högre mening’.

Upprepa inte det gamla – släpp det!

Initieringen – illusionens slöjor lyfts – låt de gamla vägarna gå!

Håll dig centrerad, se humor och håll din tro fast.

ALGIZ: Z

Andeguider – (Hur intressant som min guide är Zoroaster och jag kallar honom Z!) – skydd, lyckligt nytt inflytande, gör anslutningen till ande och arbetar igenom dina frågor.

SOWILO – S: Solen.

Cirkeln är fullbordad – helhet, solen, vägen till medvetenhet och självkännedom. Ser du “mörk sida” – det som gör dig förstörande för dig själv och andra. Sök förändring för att läka och vara komplett med dig själv.

TEIWAZ – T: Tor, himmelsguden.

Att vara framgångsrik i tävlingen, mycket motiverad, hitta det andliga eller transcendentala jaget.

Zodiak tecken, vår livsguide

by , on
June 5, 2019

Om du gör ett jobb någonstans kommer du att hitta många människor på din arbetsplats som din chef, dina kollegor och många andra typer av människor, vilken typ av person är så bra, vars natur är bra, vi kan inte ta reda på vem som är dålig. Så det bästa sättet att räkna ut detta är ett zodiak.
Som människor i tvillingarnas Zodiak är mycket misstänksam. Samtidigt är de mycket besvärliga. Tvillingarnas Zodiak folk gör mycket arbete.
Nu beror det på dig hur du ska interagera med någon tvilling som har en bra effekt på dig.

Prata med en person i tvillingarnas tecken med lätthet och ge även lite tid.

· Ingen vet när människor i tvillingarna gör vad de gör. Gissa aldrig om en tvilling person. Ingen vet när och vad de gör. Så det är svårt att förstå dem.
· Det är inte så att din medarbetare inte är en bra person. Han kan vara en bra person och också vänlig. Det kan också vara att han också vill prata med dig och letar efter en bra möjlighet. Men kom alltid ihåg att din kollega och du inte spenderar för mycket tid, annars kommer han inte att respektera dig mer och kommer inte att kombinera arbete och vänskap.
· Ta inte någonting allvarligt i skämt av din kollega, för ibland skrattar folk på några av de skämt som sårar oss. Men det är bättre att inte vara arg vid sådana tillfällen och att dessa saker ignoreras. Eftersom kollegor är människor som kommer att prata om att skämta om dig idag, imorgon kommer att prata med dig på allvar, nästa dag kommer att berömma dig och kommer att kritisera dig nästa dag. Sådana människor visar oss bara att det finns många typer av människor som lever i världen och sådana saker bör höras men inte tas på allvar.
· Många gånger har det kommit att se att människor samtalar mycket med sina kollegor, vilket är bra i början men senare kan det uppstå många andra problem, på samma sätt om din kollega är tvilling så tar du alla beslut utifrån det. Du behöver inte följa med honom och om du känner att han har rätt, ge honom ditt samtycke. Men om din medarbetare är involverad i något missförhållande, behöver du inte ge honom någonting alls. Det kommer säkert att påverka din karriär tillväxt och goodwill.
· Om du jobbar med en tvilling måste du hålla dig laddad och du måste hålla dig energisk och om din lagledare är en tvilling måste du hålla dig på alla vägar. Du måste använda din erfarenhet och kunskap så att du kan få en bättre inverkan på din lagledare än resten av gruppmedlemmarna. Du får många fördelar med detta. Du kommer vara en pålitlig person för din teamleader tvilling.
Att arbeta med en tvilling person är inte särskilt svårt. Allt du behöver göra är att träffa ja i deras Ja. Du behöver inte göra några invändningar mot dem. Tala alltid om personen med en tvilling i sidan och skratta aldrig om det eller gör det värre för honom eftersom det kan skada honom väldigt snabbt. Tvillingar är mycket idealistiska, de respekterar alltid de människor som håller sina åsikter och respekterar dem till deras fördel.

Älskade eller förbannad?

by , on
January 24, 2019

Vi tror alla på ödet ibland. Men du kan inte tänka på den hela tiden på daglig basis. Det är bara märkbart när något utomordentligt underbart eller hemskt händer. Vi känner oss omhändertagna när den känslomässiga händelsen är glädjande och får oss att känna oss ensamma när utfallet är förödande.
Att bli älskad eller förbannad?
Ibland tror jag varför bara de hemska sakerna händer med mig? Vi säger detta eller tänker ofta. Något är inte rätt i världen när vi väljer att vara hedervärd. Ödet kan då få oss att känna oss riktade. Det som får oss att tro att något var förmodat att hända, förutom lycka eller dåligt. Det finns ett litet fönster med tid för att de underbara händelserna ska äga rum. Och det beror på att vi drömde om att det hänt på förhand. Det spelar ingen roll vad vi gör, resultatet är antingen positivt eller negativt? Och om allt är förmodat att vara i våra liv, varför behöver vi göra någonting alls?
Att vara någonstans vid rätt tidpunkt är allting?
“Vem eller vad kontrollerar vårt öde?” Vi har alla träffat någon vi känner en speciell koppling till och märkte att timingen var avstängd. Om det är mitt öde att träffa dig, så delade vi en tråd av vanligt öde som har lett oss till denna punkt att gå med. Självklart var det vårt öde, men det kommer inte hindra oss från att stöta, “varför nu?” Att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är allting. Kan det ordnas? Ödet driver oss för att nå djupare in i vår känslomässiga kärna. Många böcker finns tillgängliga på marknaden som lovar att om du gör det rätta så ser du en vacker och riklig framtid kommer det att komma till dig. Sanningen är att hemska saker händer med bra människor och motsatsen till det här, händer underbara saker med själviska bastards.
Lyckohjulet
Finns det sätt att vi kan se in i vår förmodade framtid? Jag är specialist i detta avseende eftersom många konsulterar mig som ett orakel för att se deras öde. Att vara placerad ibland är olyckligt att beskriva en mindre än önskvärd framtida framtid en utmaning. Jag kunde inte räkna hur många människor har kommit till mig för en läsning utropar att de bara talat med en annan psykisk som lovade en roligare framtid. Många synska tycker att det är för obehagligt att relatera ett illa begått öde, så de väljer den lyckliga avslutande berättelsen.
Det finns ett Tarotkort med begreppet öde och det heter “The Fort of Fortune”. Ödet tar hand om dina affärer när du ritar hjulet; du närmar dig en av dessa stunder i livet. Sammanträffanden, konstiga saker, lyckliga möten och lyckopauser händer allt i detta skede och visar ditt öde. Du kommer att tro att någon annan styr ditt liv. Lyckohjulet visar de förändringar som kommer i vårt liv till det bättre. Det kan fungera bäst för oss om vi lider nu och hoppas på bättre i framtiden. Vem vill omfamna elände tills det goda gör sitt välkomna utseende?
Den bästa beskrivningen av ödet jag någonsin hört var att det representerar en möjlighet och karaktär. Att vara förberedd är karaktär, att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är möjlighet. Att veta ditt öde på förhand är en integrerad del av din förmodade framtid. Vi kanske inte kan ändra vårt öde men det kan hjälpa oss att veta när vi kommer att förberedas.

Drömtolkning

by , on
November 29, 2018

Drömtolkning är processen att tillföra mening till drömmar. I många gamla samhällen, som i Egypten och Grekland, blev drömmen betraktad som en övernaturlig kommunikation eller ett medel för gudomligt ingripande, vars budskap kan tolkas av människor med dessa associerade andliga krafter.

I modern tid har olika psykologisk och neurobiologisk skola erbjudit teorier om drömmens mening och syfte. De flesta människor verkar för närvarande tolka dröminnehåll enligt den psykologiska teorin om drömmar i länder, vilket framgår av en studie som utfördes i USA, Indien och Sydkorea.

Människor verkar tro att drömmar är särskilt meningsfulla: de tilldelar mer mening till drömmar än liknande våldsamma tankar. Exempelvis rapporterar folk att de skulle vara mer benägna att avbryta en resa som de hade planerat som involverade flygplan om de drömde om att deras plan kraschar natten före än om de trodde på sitt plan kraschar natten innan eller hembygds avdelningen utfärdade en Federal varning.

Emellertid tilldelar människor inte lika stor betydelse för alla drömmar. Människor verkar använda motiverat resonemang när de tolkar sina drömmar. De är mer benägna att se drömmar som bekräftar deras våldsamma övertygelser och önskningar att vara mer meningsfulla än drömmar som motsätter sig deras våldsamma övertygelser.

Seans

by , on
November 6, 2018

Vissa människor vill kommunicera med andar men vet inte om det kan förstöra något i livet, familjen eller någon speciell som man älskar. Vissa människor tror att det finns en själ och vissa människor tror inte på det, men ibland verkar det som om det finns en själ. Vi hör ofta eller läser i nyheter att en plats är hemsökt. Alla vill veta men ingen vill åka dit! Förmodligen för att människor är rädda, men det finns vissa människor som vågar prata med något spöke eller själ. Och i slutändan förlorar de sitt liv eller sin mentala balans eller allting. Så det är bra att hålla sig borta från dem. Jag tror att det kanske finns en själ eller en värld av spöken, men vi behöver inte gå in i deras värld för att vår värld är mycket bra. Vissa människor vill få svar på en fråga genom att tända ljus i ett mörkt rum och göra en cirkel och säga något mantra och prata med någon själ och vissa människor vill också få något från dem, det här har stor inverkan i liv i vårt samhälle och människor.

Vissa människor som tror på spöken eller andar, utövar seanser. Seans är en process genom vilken de kan prata med en död själ eller ande. Denna process kräver minst tre personer, samlas i ett mörkt rum och lägger en färgad trasa på ett bord och håller själens favorittillbehör på den och sitter sedan runt bordet med mycket lite ljus, mest stearinljus. I denna process finns det en tantrik och de sökande eller personer som vill prata med själen. Alla sitter i en cirkel och försöker prata med själen eller försöka få svar på den frågan från anden.
Den som talar upplever själen fysiskt och mentalt, kan känna lukten och känslorna i anden. Om det finns ande kan bevis komma som svar på frågan, svaret kommer till ett medium mentalt eller fysiskt. I så fall bör den alltid lämnas när det finns problem och fara.

Tre eller fler människor samlas i denna process för att möta andarna. Ledande personen eller tantrik leder processen för att göra anslutningen med själen under processen. Det finns ett bord omgivet av gruppen som är täckt med en ljus färg. Kontakta själen börjar med sin stund som kommer att hållas i mitten av bordet. För att skapa en påverkan används typisk rökelse också för att ta bort dålig energi. Innan man börjar officiellt mediterar de och ber bön för skydd och fokus på andarna. Där stängs alla tillgängliga elektroniska enheter av eller tas bort så att det inte finns några störningar när de kommunicerar. De tänder ljus för att skapa själsinbjudan. Enligt denna process ger ljuset ljus tillräcklig synlighet för scenen för inkommande ande energi, eftersom de tror att en ande attraheras av detta ljus. Gruppen deltar genom att hålla i varandras händer i en kedja som en ansträngning för att kontakta själen.

För att kontakta en släkting eller en väns ande, sjunger man långsamt, långsamt namnet. När man har fått kontakt är ansluten är handhållning valfri. Förbered dig nu på fråga och svara på själen, formaterad i ja eller inget svar. Formulera på ett sådant sätt att man gör en knackning för ner och två för ja. När ljuset blinkar och de känner sig något annorlunda, så borde det vara själen som är närvarande. Om ledaren eller någon gruppmedlem sover eller går in i trance, stör inte den personen. Detta är början på anslutningen som själen kan välja att tala genom. När du är färdig, tacka anden för att den kom och be den återgå till sin värld. Nu kan du blåsa ut ljusen och tacka. Det här är det bästa sättet att avsluta din seans.

Parapsykologi

by , on
June 25, 2018

Parapsykologi är en gren av psykologi som behandlar förekomsten av paranormala aktiviteter som kallas psi. Parapsykologi har varit i bruk sedan antiken. Den har två fält under sig, en är psi gamma som handlar om att få information från de icke-fysiska metoderna som genom clairvoyance och den andra är psi kappa som refererar till objektets rörelse genom icke-fysisk metod som telekinesis. Vissa människor säger att det inte är möjligt eftersom det inte har några vetenskapliga bevis, men det har praktiserats av de troende. Det används allmänt på personer som är bekymrade eller under depression för helande och har visat positiva resultat. Forskningen har utvidgats till efter döden kommunikation och nära döden upplevelser. Ju mer positiva resultat det ger, desto mer troende, hämtat från historisk bakgrund. Mer information på violamedium.se

Buddhistisk religion – spiritualitet i många skepnader

by , on
May 29, 2017

Den buddhistiska religionen växer i popularitet. Många vänder sig till buddhismen för att få in harmoni och lycka i sina liv. Dem njuter av dem ritualiserade ramsorna, meditationerna och den livsstilpraxis som buddhistiska religionen erbjuder. Buddhismen liknar inte någon annan tro i världen. Den viktigaste skillnaden är förmodligen det obestridliga faktum att det fokuserar hårt på filosofin snarare än den religiösa känslan. Den koncentrerar sig inte på en viss gudom utan uppmuntrar till självmedvetenhet. Detta är även ett koncept följt av anti akne produkter, exposed Skin Care System, som följer en helt annan men effektiv väg till akne helande.

 

Vem som helst kan göra det

Hemligheten med buddhism, för dem som inte är medvetna om tron, är att alla kan utöva det. Du kan med säkerhet njuta av och använda vissa aspekter som kan förbättra ditt liv. Många människor kan använda sig av buddhism varje dag utan att vara medvetna om det. Det kan vara buddhistisk konst, besök a en Zen trädgård eller yoga.

Buddhister har en Buddhastaty som dem ber om vägledning till.


Dem har den för att be om vägledning och som ett sätt att bevara den buddhistiska religionen. Många människor tycker att den tibetanska och indiska konsten är avslappnande och pryder sina hem med dem. Den buddhistiska konstens tilltalande färgtoner som ger en känsla av lugn, hänger i många rum och Zen retreats.
På tal om meditation så är konsten att meditera något som alla borde lära sig. Det är en metod att rensa sinnet och bli av med stress i kroppen. Om du har det tufft på jobbet eller har en pressad familjesituation, kan meditation vara det du behöver för att slappna av lite och därmed hitta lösningar på din situation. Du behöver inte ens använda dem traditionella meditationsposerna. Sätt dig i en stol med rak rygg och fötterna i golvet.

 

Meditation

 

Andas sakta in genom näsan och ut genom munnen. Under tiden du fokuserar på andningen, töm ditt huvud på tankar. Den här minimeditationen kan minska stress och spänningar i din kropp.
Om du gör detta 10-15 minuter varje dag när du är stressad inombords, kommer du kunna tackla dina problem på ett nytt sätt och med en ny kraft. Du kommer att kunna tänka klart.

Buddhistisk religion som utövas på gym över hela världen är yoga
Med denna form av motion kan du inta olika positioner och lindra stress och ångest som plågar dig. Om du behöver hjälp för att komma igång så kan du uppsöka din lokala bokhandel eller bibliotek.

 

Buddhism består inte av kategoriska läror

Istället har den dem 4 ädla sanningarna som grundläggande princip. Dessa inkluderar sanningen om lidande, sanningen om orsaken bakom lidande, sanningen i slutet av lidande och sanningen om den väg som befriar oss från lidande. Med tiden har buddhismen gått igenom en del förändringar. För c:a 2000 år sedan, fanns det 2 divisioner av buddhismen. Dessa var Theravada buddhism och Mahayana buddhism.

 

Den andra är ytterligare uppdelad i Pure och Zen. Dessa två är olika i sina tankar om ánatman. Det finns 3 särskilda legender kopplade till buddhism. Det är populärt att tro att ledarna för denna religion är en reinkarnation av Gud Allsmäktig. Men den liknar inte den teorin, det är olika.
Alla buddhister är inte vegetarianer som många tror. Buddhismen föredrar vegetarianer men det är inte en regel. Men sallads ätare lider mindre av akne. Om du har akne kan du använda dig av produkter från Zenmed Derma Care för korrekt behandling.

 

Kontakta våra spirituella vägledare idag!